top of page

Estelle Private Label.

Bij Estelle by BUFA bieden we u de mogelijkheid voor private labeling van geurproducten. Of u nu een gepersonaliseerd geschenk voor uw klanten zoekt, een uniek cadeau voor uw evenement of uw persoonlijke stijl wilt laten zien, wij hebben de oplossing voor u.

Eigen label.

U kunt ervoor kiezen om de verpakkingen te labelen met uw eigen logo, ontwerp en merknaam, waardoor de producten een professionele uitstraling krijgen die past bij uw merkidentiteit. Daarnaast bieden we ook de optie om de verpakkingen te laten sleeven, waarbij een krimphoes om de verpakking wordt aangebracht voor een nog luxere uitstraling. Onze grafische afdeling maakt graag een vrijblijvend voorstel voor u.

Verpakkingen.

Onze producten kunnen zowel los als in giftverpakking worden besteld. Met onze aandacht voor detail en hoogwaardige verpakkingsopties, kun u er zeker van zijn dat uw private label producten indruk zullen maken.

 

Wij staan klaar om samen met u de perfecte geurervaring te creëren. Heeft u interesse of wilt u meer informatie neem dan contact op met uw vertegenwoordiger.

privatelabel_image.png
BOMONT3.png
achtergrond_yourlabel.png
yourlogohere.png

Hoe gaat het private label
proces in zijn werk?

 1. U kiest uw favoriete geur. Dit doet u in onze brandstore of met het sample pakket
   

 2. Onze grafische afdeling maakt een vrijblijvend ontwerp in uw huisstijl
   

 3. Wij maken een voorstel van verschillende producten en de gewenste aantallen
   

 4. Bij akkoord maakt onze grafische afdeling uw ontwerp af tot u helemaal tevreden bent
   

 5. Als u akkoord gaat met het ontwerp heeft u binnen 4 weken de producten in huis

De geuren van Estelle.

Onze vaste collectie bevat een breed scala aan geuren om uit te kiezen. Van verfrissende citrusnoten, ontspannende vanille tot exotische en houtachtige aroma's. Elke geur is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten voor een aangename en langdurige geurbeleving.

bottom of page